Meer dan 90 jaar
ervaring

Contacteer ons

Parels, het sieraad van koninklijke huize

Parelcolliers en sieraden vormen reeds eeuwen een kostbare accessoire. De waarde hangt af van o.a. de glans, vorm, kleur, grootte, perfectie en symmetrie. Bij Juwelier Alex Moens hebt u de keuze uit verschillende kwaliteiten parels in Drongen en omstreken.

Parels zijn mooi voor iedereen

Dat deze kleinoden enkel voor gekroonde hoofden weggelegd zijn is reeds lang passé. Bij juwelier Alex Moens kan u een betaalbare en kwalitatieve keuze maken. Van eenvoudige parel oorstekers tot exclusieve parelsnoeren. De lichtweerkaatsing geeft de parel zijn mystieke glans. Hoe dikker de huid hoe dieper de glans en hoe hoger het vermogen om de kleur te reflecteren. Parels komen in veel verschillende kleuren.

Advies bij parelverzorging

Zoals een juweel vragen ook parels om de nodige zorg en bescherming. Na het dragen van uw parels kan u ze beter uit voorzorg opwrijven met een fluwelen doekje. Bewaar tevens uw creatie in een koffertje dat aan de binnenzijde met zacht materiaal werd afgewerkt. Wenst u bijkomende informatie, dan staan wij u graag bij met raad en advies. Want goed verzorgde en bewaarde parels zijn vrienden voor het leven.

Ontdek onze collectie

Kom langs en ontdek onze uitgebreide collectie parels. Hebt u vragen of wenst u meer inlichtingen? Kom eens lang of neem contact op met Juwelier Alex Moens. Wij helpen u dan graag verder.